Řecký produkt z dokonale zralých řeckých rajčat.
Kód: 14 51 01
Kód: 38 40 02
Rajčatový protlak dvakrát koncentrovaný v plechu - 28-30% refraktometrické sušiny.
Kód: 14 03 02
Kód: 18 06 01
Kód: 38 31 01
Kód: 38 03 01
Hustý krém z balzamikového octa - 63% balsamikového octa!
Kód: 38 12 01
Kód: 38 06 01
Kód: 38 04 01
Kód: 38 08 01
Kód: 38 05 01
Kód: 18 20 12
Kód: 14 03 53
Kód: 14 04 03
Velké bílé fazole ve slaném nálevu. Ideální přílohové fazole či na přípravu fazolového salátu.
Kód: 05 03 02
Akce
Vypeckované černé olivy KALAMATA, naložené ve slaném nálevu.
1,25 kg. Po odkapání 1 kg čisté váhy.
Kód: 22 01 48
Akce
Vypeckované zelené olivy ve slaném nálevu.
1,25 kg. Po odkapání 1 kg čisté váhy.
Kód: 22 05 45
Kód: 42 15 11
Akce
Velké bílé fazole v tomatě, pečené. Rodinné balení.
Kód: 05 02 02
Kód: 05 09 02
Kód: 22 15 07
Kód: 22 15 04
Akce
Kód: 25 07 02 FIX
Kód: 14 51 01 KT
Baklažán (lilek) pečený - pyré.
Rozmixovaný grilovaný baklažán. Skvěle se hodí pro přípravu salátů a pomazánek, do těstovin či pod maso.
Kód: 81040402
Vločky prémiové černé mořské soli
Kód: 18 51 10
Vločky mořské soli s bazalkou a česnekem
Kód: 18 56 10
Gourmet vločky mořské soli s citrónovou kůrou
Kód: 18 52 10
Kód: 42 15 31
Rajčatový protlak dvakrát koncentrovaný v plechu - 28-30% refraktometrické sušiny.
Kód: 14 03 02 KT
Akce
Kód: 42 15 11 KT
Kód: 14 04 03 KT
Akce
Kód: 42 15 31 KT
Kód: 14 03 53 KT
Malé řecké cibulky v tomatě - stifados
Kód: 05 09 02 KT
Produkty, které se běžně využívají při výrobě krabičkové diety.